D.2. maj skrev Ekstra Bladet at, Anders Fogh Rasmussens firma ligesom tusinder af andre virksomheder havde søgt om at få del af regeringens mange milliarder store hjælpepakker i forbindelse med coronakrisen. Pengene fosser ud af statskassen, sagde fogh engang, og ønskede en “minimalstat”.  Bare ikke lige for ham – nu.

I tusindvis af corona-ramte virksomheder fået udbetalt over 2,8 milliarder kroner i lønkompensation. Og blandt de mange håbefulde ansøgere finder man såmænd tidligere Venstre-statsminister og Nato-generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen med hatten i hånden og bede om 98.351 kroner i lønkompensation til sit firma Rasmussen Global Consulting ApS, viser opgørelsen fra Erhvervsstyrelsen.

D. 2.04 2020 udtalte Fogh i en pressemeddelelse, at “de geopolitiske implikationer af Covid-19 vil være betydelige, og jeg ser frem til at hjælpe Citi og dens kunder med at forstå, hvordan man navigerer i det. Mit bidrag vil være at bringe investeringer og vækst tilbage til vores økonomier så hurtigt som muligt«

Han er fortsat en skamløs manipulator!

4. maj 2020 Anders Foghs misbrug af historien