Mod nationalisme og fremmedhad. Solidaritet mellem folk i alle køn og farver.

Demos butikken

Butikken holdes åbent mandag, onsdag og torsdag kl 17.00-19.00. Du kan købe vores varer inde i butikken. Du kan bestille varer ved at betale på mobile pay  68415 og skrive varerne ind i feltet, eller ringe til 35351212. Husk at oplyse navn og adresse.

Demos butikken

Butikken drives af aktivister. Butikken ligger i Elmegade 27 kld., 2200 Kbh. N

Butikken er Foreningen Demos` lokaler, der afholdes møder og minikoncerter. Dette annonceres på hjemmesiden, Facebook og ofte i dagbladet Arbejderen.

Butikken er et både et politisk mødested og en lille forretning, hvor der handles med politiske tekster, digte, tidsskrifter, bags og badges, postkort, plakater og T-shirts med mange forskellige “slogans” på.

Vores musikudgivelser forhandles i Demos butikken eller ved politiske arrangementer. Se menupunktet “Musik”.

Vi har et stort bibliotek med historiske bøger, en række antifascistiske tidsskrifter, som du kan læse i og en materialesamling om kampen mod højredrejningen og racismen.

I butikken finder du også et udvalg af Demos og Venstrefløjens udgivelser bøger og CD`er og enkelte LP`ere fra 1970`erne og frem til i dag. Demos har sit udspring i Vietnambevægelsen og skriver og udgiver fortsat kritik af imperialismen og monopolkapitalismen. Om bøger se menupunktet “Bøger”.

Demos er en forening, der bekæmper ulighed, militarisering og imperialisme, hvor end den måtte udspille sig.                    Demos er en antifascistisk forening, der byder flygtninge velkommen til Danmark.

Kig ned i butikken og få en snak over en kop the eller kaffe.

Demos butikken

 

 

Copyright © 2017 Demos - Elmegade 27 kld. - 2200 København N - Tlf. 35 35 12 12 - email: demos@demos123.dk - CVR/SE nummer 31737036

Webmaster Huan Minh Vuong