Mod nationalisme og fremmedhad. Solidaritet mellem folk i alle køn og farver.

Demos dokumentation

Dokumentation og research

Demos dokumentationsgruppe har siden stiftelsen i 1969 arbejdet med systematisk indsamling af information bl. a af statsmagtens samarbejde med højrefløjen, deres brug af overvågning og aflytning af den politisk aktive venstrefløj, forfølgelse af aktivister og undergravende virksomhed overfor legale politiske initiativer.

Demos dokumentationsgruppe arbejder yderligere med indsamling af viden om våbenindustri, våbenudvikling og overvågningsteknikker med henblik på offentliggørelse.

Demos udgiver et nyhedsbrev, hvor vi bringer uddybende artikler om de politiske aktiviteter på højrefløjen, og om deres påvirkning af den officielle politik. Vi har særlig fokus på Dansk Folkeparti og de Højreradikale grupper og partier, deres politik og deres fælles politiske mål. Vi afslører og udstiller racismen og islamofobien.

I nyhedsbrevet kan du også finde udenrigspolitiske, rets – og kulturpolitiske temaer.

Kortet  “Det antimuslimske univers” giver et hurtigt overblik over antal af grupperinger -og omfang – langt ind i midterpartierne. Nye borgerlige er ikke medtaget endnu.

Demos dokumentation

Copyright © 2017 Demos - Elmegade 27 kld. - 2200 København N - Tlf. 35 35 12 12 - email: demos@demos123.dk - CVR/SE nummer 31737036

Webmaster Huan Minh Vuong