Mod nationalisme og fremmedhad. Solidaritet mellem folk i alle køn og farver.

Temaer

I Demos holder vi gang i debatten både om den aktuelle, og om den fremtidige politiske udvikling. Vi debatterer, hvordan og hvorfor de populistiske og fremmedfjendske bevægelser i Europa har fået vind i sejlene – netop nu – igen. Vi debatterer, hvordan vi kan medvirke til at skabe større lighed, solidaritet og fred i verden. Og hvordan vi skal tage imod flygtninge og overholde flygtningekonventionerne

Temaer

Foto fra Velkommen til Flygtninge
Demonstration med 50.000 mennesker i 2015 foran Christiansborg.

Sammen med mange andre mennesker ønsker vi at fremme en debat om alternativer til den eksisterende samfundsorden. Demos hjemmeside skriver eller udvælger artikler om revolutionære bevægelser, socialisme, kvindekamp og feminisme, antiracisme og antiimperialisme.

Artiklerne kan med fornøjelse læses her på siden. Du kan blive medlem af Demos, hvis du sympatiserer med de fremlagte ideer.

Du er også velkommen til at skrive til os, hvis du har research eller nye analyser til denne del af siden.  Redaktionen bringer kun artikler, der fremmer lighed og international solidaritet. Demos har ingen “blogindlæg” eller plads til kommentar på hjemmesiden. Vi findes på facebook, og her er der plads til kommentarer.

Temaer

Foto fra 5. juni 2015 – 100 året for kvinders stemmeret.

Frihed, Lighed og Stemmeret.

Copyright © 2017 Demos - Elmegade 27 kld. - 2200 København N - Tlf. 35 35 12 12 - email: demos@demos123.dk - CVR/SE nummer 31737036

Webmaster Huan Minh Vuong